Driftstatus 1. december 2018:

Forsinkelser af pakker / manglende eller forsinket track and trace sporing

I disse dage har vi desværre en udfordring med at få alle pakker leveret til tiden fra Tyskland til Danmark. Dette skyldes at vores leverandør, Endoca,  har skiftet lager og logistik partnere.

Dette skift kan desværre betyde, at nogle pakker både er forsinket og kan være du ikke modtager pakkens track and trace nummer, eller kan den have forkert indhold. Vi arbejder naturligvis på højtryk for at få rettet op på disse begynderfejl sammen med Endoca og deres lagerpartner, og vi håber at de nye samarbejdspartnere hurtigt vil få styr på forsendelserne.

Vi forsøger stadig at gøre alt for, at kunders pakker kommer inden for 7 hverdage, men forsinkelserne kan betyde op til 14 dages leveringstid. Lige pt. kan vi ikke love det med 100 % sikkerhed at din bestilling er leveret hurtigt. Vi beklager meget, især fordi vi ved, hvordan vores syge kunder er særlige afhængige af at få deres olie.

Vi håber meget på jeres forståelse, og takker for jeres tålmodighed også. Tøv ikke med at kontakte os – hvis du oplever enten forsinkelse af pakke eller pakke med forkert indhold.

De bedste hilsener

Team OilsBySimpson