ETABLERET TILBAGE I 2012

OilsBySimpson har eksisteret siden 2012. Vi var både de første – og i lang tid også de eneste. Tilbage i 2012 vidste man ikke meget om medicinsk cannabis, men heldigvis er udviklingen gået i den positive retning, som vi håbede på dengang: At alle der ønskede at få medicinsk cannabis, også kunne få adgang til det.

Fordi vi var de første til at anbefale og benytte medicinsk cannabis i Danmark, har vi samlet en stor bunke praktisk erfaring med cannabis. Og i vores Recovery Facebook gruppe har vi 23.000 brugeres personlige erfaringer med medicinsk cannabis (se gruppen her: https://www.facebook.com/groups/Cannabinoider/). Det er bl.a. derfor vi trygt kan sige, at “Viden helbreder bedre”.

Denne lange erfaring vi har samlet fra de mange vedholdende brugere af medicinsk cannabis, som vi har været i kontakt med gennem tiden, deler vi hjertens gerne ud af. Uanset om det handler om bløde eller hårde facts – eller om alt det midt imellem. Så kontakt os uanset om det handler om dosering eller generel viden om cannabis.