CANNABIS OG MOVIZIN NU GODKENDT SOM  KOSTTILSKUD

NB: Den 8.10.18: OilsBySimpson tager naturligvis afstand for vildledende markedsføring, som omtalt i JyskeVestkysten.dk (se link nederst i artiklen) d.d. Vi opfordrer alle producenter af cannabis produkter om at tage deres syge kunder, såvel som offentligheden og cannabis som kosttilskud, fuldt ud alvorligt og således følge alle markedsføringsregler.

Det tog sin tid før at Danmark ville give sine borgere mulighed for adgang til den bedst tænkelige folkesundhed: Nemlig cannabis som kosttilskud. Hverken Lægemiddelstyrelsen, Dansk Selskab for Almen Medicin eller Lægeforeningen ville være med. Og imens er udlandet ved at overhale Danmark indenom, så vi sundhedsmæssigt fremstår som et bureaukratisk og inhumant uland. Men heldigvis er et produkt som Movizin nu kommet…

CANNABIS KAN HELBREDE MANGE SYGDOMME

Det er svært at forstå, hvorfor et stof som cannabis skulle være ulovligt i Danmark. Ingen er nogensinde blevet alvorlig syge (eller døde) af at indtage det. Til gengæld advokerer vi for, at rygning og alkohol er en fast del af den danske kultuarv. Og dette anses for at være i orden til trods for de mange negative konsekvenser heraf.

KOSTTILSKUD OG MEDICIN PÅ ÉN GANG

Men cannabis er ikke et afhængighedsskabende stof. Det er nemlig både et kosttilskud og medicin på én og samme tid. Det skal man huske på. Og det er her filmen knækker helt for både politikere og lægemyndigheder.

Derfor er det med stor glæde at se, hvordan cannabis i dagens Danmark alligevel er ved at blive fuldtud accepteret. Uanset om det er som medicin eller som vigtigt kosttilskud. Der har i lang tid været fokus på cannabis’ helbredende egenskaber. Og især den politiske diskussion omkring medicinsk cannabis har delt vandene. Men tiden hvor syge danskere følte sig nødsaget til at anskaffe cannabis på illegal vis er heldigvis ved at være helt forbi.

MOVIZIN SOM CANNABIS PRODUKT KAN NU SÆLGES OG KØBES LEGALT

Nye regler på området betyder imidlertid, at medicinsk cannabis nu kan sælges lovligt. Blot skal visse kriterier være opfyldt. Fx at niveauet med det psykoaktive stof THC i cannabis, er lavt og ikke overstiger 0,2 procent. Så længe produkterne overholder disse nye grænseværdier, så kan cannabis produkter – som fx Movizin sælges helt legalt inden for lovens rammer. Således har disse cannabis produkter heller ingen euforiserende virkning. Og du kan fx sagtens køre bil uden fx at føle dig høj.

CANNABIS SOM DAGLIG KOSTTILSKUD OG MEDICIN

Hver dag dukker der nye produkter op på markedet. Og et af de sidste nye skud på stammen er Movizin. Produktet kommer fra Wellvita og det er fuldt lovligt at købe på grund af myndighederne ikke længere betragter cannabis som “narkotika”. Movizin med cannabis bidrager til at gøre led mere smidige og bevægelige og er derfor velegnet til fx ældre med gigt.

EN GOD AMBASSADØR FOR EN GOD SAG

Det er ingen ringere end den tidligere radio- og TV-vært, Bengt Burg, der fungerer som Wellvita-ambassadør og til at sætte fokus på Movizin. Og de fleste danskere (over 30 år) husker nok godt den joviale vært på TV2´s daværende “Lykkehjulet”. Bengt udtaler selv: “Jeg kan helt klart mærke en stor forskel efter at jeg er startet på at tage Movizin. Faktisk går det så godt, at jeg føler, at mine led er blevet 20 år yngre.”

Derfor vil vi gerne sige tak til både Wellvita og Bengt Burg for således at udbrede kendskabet til cannabis. Det er måske den slags tiltag som kan interessere lægestanden og fortælle at cannabis kan være gavnligt og effektivt. Uanset hvad de mange lægeforeninger, som stadig trækker i håndbremsen, ellers måtte mene om cannabis.

Men fremtiden virker heldigvis grøn. Og hvis vi alle begynder at undersøge hvad cannabis kan bidrage med, så kan det koges ned til dette: En multifunktionel naturplante som giver alsidig hjælp til både krop og sind. Og som dokumenteret giver kræfter tilbage, samt overskud til at kunne nyde livet fuldt ud til trods for sygdom og modgang.

 

Læs mere om WellVita og deres nye produkt Movizin på deres egen hjemmeside.

Læs mere om Fødevarestyrelsens påpud til Wellvita om falsk markedsføring her:

https://www.jv.dk/esbjerg/Berygtet-Esbjerg-firma-faar-paabud-for-vildledning-af-kraeftpatienter-i-cannabissag/artikel/2650945

vejr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag information om cannabis samt tilbud fra os.

* Skal udfyldes

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig - uanset om det handler om kosttilskud, eller livskvalitet.