Handelsbetingelser for oilsbysimpson.dk


Levering: Vores lagerpartner sender fra forskellige EU lande for at sikre din levering. Forsendelsen tager typisk 2 – 7 hverdage (weekend ikke medregnet), for levering i Danmark, Sverige samt andre EU lande.

Til Norge samt Grønland gælder specielle leverance forhold og kan tage helt op til 5 – 7 uger for pakken at nå frem.

Leveringsomkostninger: Vi betaler for din fragt og håndtering, når der i din varekurv er for 500 DKK varer. Ellers 39 kr for forsendelse og håndtering fra et EU land og hjem til dig i Danmark, Sverige eller i et land i EU samt til Norge.

Hvornår pakker vi din ordre: Vores lagerpartner pakker mandag til fredag alle hverdage pånær helligdage. Ordrer du efter disse tidspunkter, pakker og sendes der næstkommende hverdag undtaget ved helligdage. Pakken leveres til din leveringsadresse eller til en PakkeShop.

Leveringen sker via GLS eller Postnord i Danmark. Og vi sender med DHL, GLS og UPS til andre lande i EU samt Norge.

Betaling: Alle priser på oilsbysimpson.dk er inkluderet moms, og i danske kroner / DKK

Kortbetalinger: Når du betaler med enten Visakort eller Mastercard, i vores internetbutik, så reserverer vi din betaling straks. Der er 0% i gebyr for dig ved brug af kortbetaling, da denne udgift dækkes af os. Vi kan desværre ikke modtage betaling med Dankort, men har du et kombineret Visa/Dankort vil Visa delen blive benyttet til betaling. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet

Sikker betaling på nettet, tilmelding med NEM-ID NETS 3D secure : Sikkerhedsløsninger for kortbetalinger. En ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med betaling over internettet. ​Visa og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som tilmeldte internetbutikker ligesom os hos Oilsbysimpson.dk anvender som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med betaling over internettet. Når du som kortholder handler på internettet, vil du på mange forretningers hjemmesider og hos os, som en del af betalingen, blive ledt gennem en sikkerhedsløsning, som sikrer, at betalingen bliver gennemført sikkert, både for dig som kortholder og for os som forretning. Den fælles betegnelse for disse sikkerhedsløsninger er 3D Secure. For Visa hedder løsningen “Verified by Visa”, for MasterCard hedder løsning “MasterCard SecureCode”. Læs mere her hos NETS : http://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx

Betaling via bankoverførsel: Venligst blot påfør dit ordre nr på overførslen. Din ordre vil først blive sendt, når vi har bekræftet at have modtaget betalingen.

For Danske overførsler:
Danske Bank, reg nr 1551 konto nr 4662058688

For Internationale overførsler:
IBAN-nummer: DK7130004662058688. BIC-kode/SWIFT-adresse: DABADKKK

Bank overførsel indenfor Danmark modtager vi oftest samme bankdag eller næste bankdag.  Bankoverførsel internationalt indenfor EU tager typisk 2 til 3 bankdage før vi har modtaget betalingen, og dette forsinker desværre leveringen, da vores lagerhotel først afsender varerne, når bank-overførslen er registreret modtaget.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret): Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at du sender os en e-mail på [email protected] og i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returnering: Du skal sende din ordre retur til os som pakke med track and trace nummer for og gemme kvittering, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Varens stand, når du sender den retur, skal være komplet og uskadet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes ti nedenstående adresse ( husk aftale med os via e-mail [email protected] )

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.:

ENDOCA, Edifici d`Ara, pis 14,

Avinguda de Cabrera 36,

08302 Mataro (Barcelona),

Spain

Reklamation og klager: Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret). Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Er din vare mangelfuld, når du handler på http:/oilsbysimpson.dk har du selvfølgelig, som udgangspunk to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Såfremt den leverede vare, du har modtaget, var mangelfuld ved levering.

Du skal indenfor ”rimelig tid” efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give OilsBySimpson.dk besked herom på e-mail til [email protected] Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen, om muligt vedlægge foto af produktets batch nummer ( produktionsnummer ) og en video af varen / fejlen, og husk at skrive dit ordre nummer, samt gerne at vedlægge en kopi af din faktura. Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig i tilfælde af det er nødvendigt at returnere til os, i tilfælde af dette er det vigtigt at du benytter forsendelse med track and trace nummer på forsendelsen, samt at du beholder kvitteringen på denne, da vi skal bruge denne for at kunne refundere dig.

Mærk forsendelsen med reklamation og dit ordre nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes til:

ENDOCA, Edifici d`Ara, pis 14,

Avinguda de Cabrera 36,

08302 Mataro (Barcelona),

Spain

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en e-mail til os på følgende e-mail adresse: [email protected]

Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet her (bemærk dog Forbrugerklagenævnets til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser) Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) : For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, inkl cookies. Personoplysningerne registreres hos (OilsBySimpson.dk ) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Samt overdrages til ekstern leverandør og shipping for levering. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kundeservice, lager og logistik for OilsBySimpson og Endoca har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på https://www.oilsbysimpson.dk er Kevin William Simpson. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til https://www.oilsbysimpson.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, der ej er oplyst her, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos OilsBySimpson.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via email på [email protected]

Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til e-mail [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

– Til:

ENDOCA, Edifici d`Ara, pis 14,

Avinguda de Cabrera 36,

08302 Mataro (Barcelona),

Spain

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens underskrift

– Dato

Generelle oplysninger: Gældende fra 01. juli 2012 – Senest revideret d. 01. januar 2019.