CANNABIS OG BIVIRKNINGER

Cannabis er i sagens natur en grøn og venlig plante med mange helsefrembringende egenskaber. Men det betyder naturligvis ikke, at den er helt uden negative bivirkninger. Det vil vi kigge lidt nærmere på. Læs mere her.


Læs Mere

FORSØGSORDNINGEN OG DE VANVITTIGT HØJE PRISER

Forsøgsordningen med cannabis til medicinsk brug koster danske patienter dyrt. Priser for cannabis er hele 6 gange dyrere end i resten af verden, hvilket er skævt og uetisk. Læs mere her !

Læs Mere

CANNABIS BRUGERE STOPPER MED TRADITIONEL MEDICIN

Brightfield Group og HelloMD lavede en stor cannabis undersøgelse: Ifølge denne kvitter næsten halvdelen af ​​cannabis brugere deres receptpligtige medicin til fordel for CBD.

Læs Mere

LOVGIVERE FORHINDRER FORSKNING AF MEDICINSK-CANNABIS

Inden for medicinsk cannabis i dag er problemet med forskning, at der gives flere helt unødvendige faktorer, som forhindrer videnskabelige undersøgelser af cannabisplanten. Læs mere her !

Læs Mere

SUNDHEDSMINISTEREN: “VI ER NØDT TIL AT TAGE CHANCEN MED MEDICINSK-CANNABIS”

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby udtaler til Altinget: "Danmark har ikke tid til at vente på, at der bliver evidens for medicinsk-cannabis.

Læs Mere

CANNABIS MOD CANCER TA`R FORM

Som en følge af mange dødsfald forårsaget af cancer, interesserer seriøse forskere sig nu for medicinsk cannabis olie. Og indtil videre er der tegn i sol og måne på, at medicinsk cannabis kan kurere kræft.

Læs Mere

CANNABIS KAN HJÆLPE ADHD PATIENTER

Et banebrydende medicinsk studie, under kyndig ledelse af Dr. David Bearman fra American Academy of Cannabinoid Medicine (AACM) peger i retning af at medicinsk cannabis (med CBD olie) kan behandle ADHD symptomer mere effektivt end konventionelle lægemidler.

Læs Mere

CANNABINOIDER FINDES NATURLIGT I BRYSTMÆLK

Det er kun de færreste som ved, at der findes helt naturlige cannabinoider i brystmælk. Derfor kan man med rette hævde, at vi alle har cannabis i kroppen.

Læs Mere

CANNABIS OG MOVIZIN NU GODKENDT SOM KOSTTILSKUD

Det er med stor glæde at se, hvordan et nyt produktmærke som Movizin i dagens Danmark, er blevet godkendt fuld ud som kosttilskud.

Læs Mere

LÆGEMIDDELSTYRELSEN “SER INGEN RISIKO VED MEDICINSK CANNABIS”

Lægemiddelstyrelsens direktør, Thomas Senderovitz, udtaler at Lægemiddelstyrelsen ikke længere ser nogen risiko ved at benytte medicinsk cannabis.

Læs Mere

Vejret

VEJRET. ALLE TALER OM DET, MEN INGEN GØR NOGET VED DET

Ak, vi danskere er aldrig helt tilfredse, det ligger næsten i vores DNA, men måske nogle få af os kan være undtagelsen her i varmen, hvem ved?

Læs Mere

Kroppens endocannabinoide system

Det endocannabinoide system er en nøgle homeostatisk regulator, som har en finger med i spillet i næsten alle fysiologiske systemer i kroppen. I lang tid blev systemet overset som muligt terapi-mål, primært fordi man ikke havde information om at sygdomme…

Læs Mere

Cannabis og medicinsk cannabis – Fremtidens medicin?

Denne naturlige medicin kan i høj grad hjælpe dit helbred. Cannabis og medicinsk cannabis kan reelt blive afgørende for alle aspekter i dit helbred. Cannabis og medicinsk cannabis arbejder i synergi med kroppens biokemi, og hampplanten medfører i det hele…

Læs Mere

Cannabis olie – Fra taberstof til mirakelmedicin

Cannabis olie er efterhånden et udbredt medicinsk mirakelmiddel blandt den danske såvel som globale befolkning. Cannabis olie er udvundet fra høj cannabidiol (CBD) og lav THC hamp i modsætning af produkter fra medicinsk cannabis, der typisk er lavet fra…

Læs Mere

Hvordan defineres social angst? Og hvordan bekæmper man det?

Social angst beskrives ved et individs frygt i situationer, der involverer interaktion med andre individer. Ligeledes kan det beskrives ved frygten for at blive negativt dømt og evalueret af andre mennesker. Det er en sygdom, der skaber frygt i de fleste…

Læs Mere