VEJRET. ALLE TALER OM DET, MEN INGEN GØR NOGET VED DET

Det står ikke til diskussion: Denne sommer har været rigtig god – punktum. Vi har fået alt den ønskede sol, vi kunne ønske os, men alligevel er vi danskere aldrig helt tilfredse. Snart er det for varmt, snart trænger vi til en tordenbyge, snart bliver vi utilpasse i heden, og problemerne kan være mange.

Så måske burde vi overveje at demonstrere mod vejret, for der er måske en god grund til det. For når du står og fægter med protestskilte i den historiske hedebølge, som vejrguderne gavmildt har givet os, så kan sveden løbe ubehageligt ind i skjorteærmerne, hvilket måske gør det svært at demonstrere foran både Meteorologisk Institut og TV2´s fine vejrstudie, uden at føle en smule ubehag.

Ak, vi danskere er aldrig helt tilfredse, det ligger næsten i vores DNA, men måske nogle få af os kan være undtagelsen her i varmen, hvem ved?

Vejret

HELDIGVIS ER DER NOGEN SOM ER GLADE

De eneste som er rigtig glade for det varme vejr, er de som selv dyrker lidt cannabis til medicinsk brug. De har nemlig fået al den ønskede sol, der kan bidrage til at sikre planterne en både solid og kraftig blomstring hen på efteråret, således at blomster høsten med stor sandsynlighed bliver tilfredsstillende. Ja, planterne har måske skulle bruge lidt mere vand end ellers, men det er så også den eneste lille udfordring.

For hvis du selv dyrker cannabis, så er vejret altid afgørende for hvordan slutresultatet bliver. Cannabisplanter elsker nemlig sol – og gerne meget af den. Generelt foretrækker cannabisplanter mellem 22 til 28 grader – og ideelt med 75-80 % i luftfugtighed.

Så hører du til dem, der selv sysler med et par enkelte cannabis planter, så kan vi næsten regne ud, at du er tilfreds med vejret i denne sommer – og at du ikke planlægger at demonstrere. Og hvis du tilmed interesserer dig for cannabis plantens unikke botanik, og for alt som kan styrke din krops eget immunforsvar, så er du velkommen til at læse mere om cannabis brugeres egne gode erfaringer her: https://oilsbysimpson.dk/bruger-erfaring/

Husk at viden er lige så vigtig som vejret! Fortsat god sommer – må vores planter fortsat trives med rigelige mængder af høj sol iblandet lidt regnvand også.

vejr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag information om cannabis samt tilbud fra os.

* Skal udfyldes

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig - uanset om det handler om kosttilskud, eller livskvalitet.