Unlocking the secrets of nature

Hos OilsBySimpson vil vi levere den højeste kvalitet,

og den bedste kundeservice.

Hos OilsBySimpson vil vi levere den højeste kvalitet, og den bedste kundeservice.

Kom igang med CBDGå til butik

Viden helbreder bedre™

Velkommen til OilsBySimpson. Vi forhandler cannabis olie af fineste kvalitet. Vores produkter er altid økologiske og fuldt ud certificerede. Fordi vi var de første i Danmark (siden 2012) til at sætte fokus på medicinsk cannabis, har vi en stor og bred viden om cannabis som kunderne på daglig basis drager god fordel af.

Vidensdeling

Fordi OilsBySimpson startede som en lille græsrodsbevægelse, har vi tradition for at gøre meget ud af den direkte kontakt til kunderne. Vi lærer hver dag af deres dyrebare erfaringer med cannabis, så vi kan videregive disse til andre – fx dig.

Vi har også en stor Facebook gruppe “Cannabis Recovery” (på næsten 23.000 medlemmer) hvor alle er velkomne til at diskutere medicinsk cannabis. I dette velbesøgte forum giver vi gode råd til hinanden og støtter hinanden på tværs af sygdomme og lidelser.

Butikken

I vores butik har vi kun medicinsk cannabis olie, som vi med sikkerhed ved har en god effekt. Vi har et bredt sortiment – alt fra olier og krystaller til kapsler og stikpiller. Hvis du er i tvivl om, hvad som vil passe bedst til dig, så tøv ikke med at kontakte os.  

Kontakt osGå til butikken

Bliv en del af et fællesskab på +22.000 medlemmer

I vores store Facebook gruppe “Cannabis Recovery” (på næsten 23.000 medlemmer) er alle velkomne til at diskutere medicinsk cannabis. I dette velbesøgte forum giver vi gode råd til hinanden og støtter hinanden på tværs af sygdomme og lidelser.

Pssst.. husk at fortæl det til dine venner!! 😉

Nyeste indlæg fra OilsBySimpson™

Vejret

VEJRET. ALLE TALER OM DET, MEN INGEN GØR NOGET VED DET

Syge hjælper hver dag hverandre i cannabis junglen. Find facebook gruppen og bliv medlem i dag. Vi er mere end 22.000 medlemmer som deler styrke håb og erfaring. Du er også velkommen. DR har lavet en artikel om Facebook gruppen om cannabis, mad som medicin og…


Læs Mere