Viden helbreder bedreTM

Hos OilsBySimpson leverer vi den højeste kvalitet af økologisk full-spectrum cannabisolie, og den bedste kundeservice.

Hos OilsBySimpson leverer vi den højeste kvalitet af økologisk full-spectrum cannabisolie, og den bedste kundeservice.

HVAD ER CANNABINOIDERGå til butik

Viden helbreder bedre™

Velkommen til OilsBySimpson. Vi forhandler cannabisolie af fineste kvalitet. Vores produkter er altid økologiske og fuldt ud kvalitetstestede med analyser.

Fordi vi var de første i Danmark (siden 2012) til at sætte fokus på cannabisolie som kosttilskud, har vi en stor og bred viden om cannabisoliens effekt, som kunderne på daglig basis drager god fordel af.

Vidensdeling

Fordi OilsBySimpson startede som en lille græsrodsbevægelse, har vi tradition for at gøre meget ud af den direkte kontakt til kunderne. Vi lærer hver dag af deres dyrebare erfaringer med cannabisolien, så vi kan videregive disse til andre – fx dig.

Vi har en meget stor Facebook gruppe om Cannabisolie og Recovery (23.000+ medlemmer) hvor alle er velkomne til at diskutere cannabisolien fra os. I dette velbesøgte forum giver vi gode råd til hinanden og støtter hinanden på tværs af sygdomme og lidelser.

Butikken

I vores butik har vi kun økologisk cannabisolie, som vi med sikkerhed ved har en god effekt. Vi har et bredt sortiment – alt fra olier og krystaller til kapsler, tyggegummi og stikpiller. Hvis du er i tvivl om, hvad som vil passe bedst til dig, så tøv ikke med at kontakte os.  

Kontakt osGå til butikken

Bliv en del af et fællesskab på +23.000 medlemmer

I vores store Facebook gruppe om cannabisolie og recovery (på 23.000+ medlemmer) er alle velkomne til at diskutere cannabis-olien. I dette velbesøgte erfarings-forum giver vi gode råd til hinanden og støtter hinanden på tværs af sygdomme og lidelser.

Pssst.. husk at fortæl det til dine venner!! 😉